FLUFFY N FAFA'S





Helsingissä käyminen on yks mun lempparijutuista suomessa. jotenkin vaan fiilaan enemmän ison kaupungin vilinää ja ihmisten erilaisuutta. kaikki se luovuus näkyy pukeutumisessa ja just esim erilaisissa yrityksissä kuten tää Fafa's. eihän Kotkassa nyt millään vois perus snägäreiden ja pizzerioiden lisäks olla jotain mistä sais kunnon kasvissafkaa tai ees jotain vähän erilaisempaa falafelista puhumattakaan. reililläkin omaa kaupunkia isoihin verratessa näkyy se kuinka ainakin mun kaupunki on kaikessa aika jälessä ja vanhoihi tapoihi pinttyny. 
mut enivei Fafa's on ihan huippu ja suosittelen kaikille ! 

T-SHIRT, JEANS & BACKPACK SECONDHAND/ CARDIGAN F21/ SHOES VANS

Pääsyy lähteä lauantaina Helsinkiin oli Allianssin lähtijävalmennus. oli vaan niiiin kiva tavata muita samassa jamassa olevia ja jakaa fiiliksiä. tuntu että kaikki oltiin  samalla aaltopituudella ja keskusteleminen oli helppoa, kun sit taas muut ei välillä oikein ymmärrä kaikkea. 

Valmennuksen jälkeen mun poikaystävä tuli kans Helsinkiin ja käytiin syömässä ja leffassa, joten oikeen kelpo päivä !


8 comments:

  1. löysin blogiisi, kun olit jättäny mulle kommenttia ja hei, voihan juku! aiiiivan ihana blogi sulla... persoonallinen ja upee !! jään ihan varppina seurailee :-) jesjes!

    ja vitsi oli helsinkiläisenä ihana lukea positiivista juttua kotikaupungista! ihanaa, että viihdyit! + Fafa's todellaki on namnam!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi apua kiitos paljo! :-)
      No varppina onki kiva lukea ja muutenki asua kivassa kaupungissa missä tapahtuu ja on ihmisiä:D joo pitää varmaan täst eteenpäin aina ku käy ni lounastaa siellä:-)

      Delete
  2. Vautsi sun blogi on hieno! Pakko seurata, varsinki aupair-juttuja ;)

    http://sanninenblog.blogspot.fi/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ää kiitos !:) haha, vieläki ootellaan vaa hostperheeltä tietoa;)

      Delete
  3. Ihania kuvia taas! <3 itehän oon menossa muutaman viikon päästä falafelien luvattuun maahan(ja tajusin et muutenki "luvattuun maahan" :'D) Israeliin :)

    Picture Me

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiiitos paljon !<3 haha, israel kuulostaa kyl tosi mielenkiintoselta kohteelta !

      Delete
  4. nice outfit :) and thank you so much! <3

    ReplyDelete

FEEL FREE TO ASK OR SAY ANYTHING

roosamaria.hannula@gmail.com

Canon eos 700D
samyang 8mm fish eye
canon 75-300mm
canon 50mm 1:1.8