FROM MILANO TO TIRANO // INTERRAIL


16/06/15

Tän kyseisen päivän aikana nähtiin kyllä koko reilin upeimpia maisemia. Se jättää vaan niin sanattomaks ku näkee korkeita vuoria ja kukkuloita suoraan nenänsä edessä. Oltiin myös niin korkeella, että oltiin kirjaimellisesti pilvessä. 
 Maisemat oli vaan niin uskomattoman kauniit et tuntu melkein unelta. Kun nyt miettii sitä fiilistä ni tajuaa kuinka oli niin kevyt olo katsellessa onnellisena ohikiitäviä maisemia. Toivon kovasti et muistan ton tunteen ikuisesti. 


I have never seen so beautiful views than I saw on this day. We literally had our heads in clouds cause we're so high. I don't know, it was so beautiful that it almost felt like unreal. When I think about that now, I realise how happy I really was in that moment.

Entiiä oliko se meille tyhjäksi jäänyt vaunu vai koko päivän junassa istuminen vai jonkun junaan unohtama eväspussi joka sai meidät pomppimaan ja kiipeilemään vaunussa ku pikkulapset. Itsetehdyt eväsleivät maistu meille köyhille reppureissaajille mainiosti ja pussissa oli parasta appelsiinimehua jota oon ikinä maistanu, kiitos teille -eväspussinsa unohtaneille !


next: Tirano-Chur


x roosa

4 comments:

  1. minäkin haluan italiaan!! onneks siinä italian rajalla asuu yks au pair-kaveri joten pääsen sinne varmasti vielä kyläilemään ;) kovasti olen kiinnostunut että millainen perhe siellä chicagossa (joka on muuten ehdottomast yks mun lempparikaupungeista!!!) sua odottelee ja aiotko tänne blogiin laittaa siitä elämästä kuvia? ole kiltti ja mene blackhawksien peliin sitten, jooko? :D mieluiten vielä minnesota wildiä vastaan jos pelaavat niin (tähän sellainen tj0 emoji). joko lähtö lähenee? :)

    karita

    ReplyDelete
  2. Moikka, valitsin sut linkkaa blogisi -lemppareihin, käy kurkkaamassa jos kiinnostaa :)

    http://difl-kaisa.blogspot.fi/2015/11/linkkaa-blogisi-top5.html

    ReplyDelete

FEEL FREE TO ASK OR SAY ANYTHING

roosamaria.hannula@gmail.com

Canon eos 700D
samyang 8mm fish eye
canon 75-300mm
canon 50mm 1:1.8