VERONA // INTERRAIL


14/6-15/6
San Remosta mulla ei ollut mitään kummosempia kuvia, joten tässä nyt vaan kaks kappaletta niistä. Ei tiedetty San Remosta mitään etukäteen ja yövyttiin siellä vaan yks yö, ettei tarvinnut junalla puksuttaa liian pitkää matkaa putkeen. San Remosta en oikein mitää osaa sanoa muuta kuin että ravintolan pasta oli pahaa, näin kahvilan vessassa torakan ja meidän hotellin katosta tippu vettä. No hard feelings San Remo.




15/6-16/6
Mutta taas Verona. Ai että, en yhtään ihmettele miksi Shakespeare on valinnu just tän kaupungin Romeon ja Julian kaupungiksi. Siellä on niin kaunista ja tosi romanttinen tunnelma. Arkkitehtuurissa rakastan noita kauneilla väreillä maalattuja punakattosia taloja. Jokaista taloa koristaa säleikköikkunat (? :D) ja koristeelliset pikkuparvekkeet, jotka on täynnä kasveja. That's some housegoals to me.



Veronassa me yövyttiin A I V A N ihanalla leirintäalueella, joka sijaitsi kaupungin yllä olevalla kukkulalla. Meidän teltan edestä avautu siis näkyviin koko kaupunki. Saatiin itellemme päivällinen noin kahella eurolla kun kokkailtiin ite nuudeleita leirintäalueella.




Illemmalla tallusteltiin pitkin kaupunkia ja tottakai syötiin italialaista jäätelöä. ( viime kesänä Italiassa kulutin jäätelöön viikossa valehtelematta varmaan 40€... Taisin ehkä vähän rakastua sen makuun )
Aamulla nukuttiin varmaan jo reissun viidennettä kertaa pommiin ja juostiin again joku ainakin 5kilsaa hikihatussa (ja kiroillen ja meinaten heittää rinkka ojaan joka sekunnilla) asemalle.



Aiheutan itelleni ihan jäätävää matkakuumetta näitä kuvia selaillen ja suunnittelen jo mielessäni seuraavia reissuja. En osaa uskoa että tästäkin on kohta jo 3 kuukautta, hävettävän paljon siinä mielessä etten oo vieläkään saanu kaikkia kuvia tänne blogin puolelle...


Next stop: Tirano


x roosa

4 comments:

FEEL FREE TO ASK OR SAY ANYTHING

roosamaria.hannula@gmail.com

Canon eos 700D
samyang 8mm fish eye
canon 75-300mm
canon 50mm 1:1.8