NIZZA // INTERRAIL

varautukaa valtavaan kuvapläjäykseen.


11/6-14/6

Nizzassa vietettiin reissun pisimpiä aikoja. Se oli sellanen hyvä välipysäkki vähän rentoutua, kun sitä ennen kaikissa paikoissa oltiin oltu enintään kaks yötä. Yövyttiin kaikki neljä yötä leirintäalueella, mikä oli ihan huippupaikka: alue oli tosi nätti ja turvallisen olonen, se oli lähellä merta, isoa supermarkettia ja juna-asemaa, josta meni ehkä 10minsaa keskustaan. 


Säät vaan ei  oikein suosinu meitä. Kolmena yönä tais sataa ja telttailu ilman sadesuojaa ei ollu kauheen mukavaa. Kahtena yönä herättiin siihen että teltan pohja lainehti vedestä ja ukkosti. Piti vaan kasata kamat ja juossa suojaan ja viettää yö läpimärkänä suihkutiloissa


Mutta säästä ja huonoista yöunista huolimatta Nizza oli aivan ihana. Lempispotti oli ehdottomasti edellisessä kuvassa olevat kalliot, jossa istuskeltiin syöden 0.40€ sipsejä, ilmasta kokista ja karkkeja. Jotenki merelle tuijottaessa ja aaltojen ääniä kuunnellessa tuntee ittensä vaan niin pieneksi. Oisin voinu istua tossa varmaan viikon putkeen.



 Nizza oli kauniita rakennuksia ja suloisia pikkukujia. Hiekan sijaan rannoilla oli pikkukiviä, jotka aallot oli silottanu tasasiksi. Jokainen kivi oli niin kaunis, että teki mieli tuoda niitä kotiin, mut rinkka oli jo ihan tarpeeks painava ilman kiviä.

next stop: Monte Carlo

x roosa

2 comments:

FEEL FREE TO ASK OR SAY ANYTHING

roosamaria.hannula@gmail.com

Canon eos 700D
samyang 8mm fish eye
canon 75-300mm
canon 50mm 1:1.8