LATE AS ALWAYS // MY GRADUATION

DRESS SHEINSIDE // SHOES DINSKO // CLUTCH H&M


MUSTAKIN TULI YLIOPPILAS (krhm yli kuukausi sitten...) JEEE. 
Olin lakkiaispäivänä ihan äärettömän ilonen. Otin vastaan onnellisesti niiiin monet onnentoivotukset ja yritin todella saada sen kaiken onnen imettyä muhun. Lukio-opinnot on nyt taiteltu kasaan kolmessa vuodessa ja ylioppilaskokeiden keskiarvosanaksi tarttui M. Yritän olla tyytyväinen tulokseen ja pitää mielessä sen tärkeimmän: se on nyt ohi.

Heti ylppärien jälkeen pääsin toteuttamaan pitkäaikaisen haaveen reilaamisesta, josta lisää ihan pian ! Kuvia kertyi joku 4000 ja videoita varmaan monen tunnin verran, joten niistä saatte nauttia todennäkösesti vielä ensi kesänäkin.

Mutta nyt ollaan tässä, on 9. heinäkuuta ja kello on 02:36 yöllä enkä pitkästä aikaa tiiä mitä seuraavaks tapahtuu. Opiskelupaikkaa syksyksi ei ole, mut onneks maailma on aina avoinna.




I GRADUATED (well month ago, but oh well who cares!) YAYYY.
We celebrated, I was super happy. 

Right after my graduation I got to fullfil my dream about interrailing, which I'm gonna tell you more very soon. I've 4000 pictures and maybe 3 hours of videos from that trip, so I guess you gonna see those still in next summer.

And now we are here, it's 9 July  02:65AM and for a long time I've no idea what is gonna happen next. I didn't get in to any school, but luckily the world is always open.


x roosa

2 comments:

FEEL FREE TO ASK OR SAY ANYTHING

roosamaria.hannula@gmail.com

Canon eos 700D
samyang 8mm fish eye
canon 75-300mm
canon 50mm 1:1.8