FREE YOUR MIND


mä oikeesti tykkään näistä kuvista. halusin Annasta henkilökuvan ennakkotehtävii varten ja alettiin kuvata ilman kunnollista ideaa, mut loppujen lopuks se alkoki löytymään ja oon tyytyväinen.
tän viikon projektina mulla on kuvata au pair hakemukseen se esittelyvideo ja en ois uskonu et yksin kameralle puhuminen on noin hankalaa.
en käsitä miten mua alkaa hermostuttamaan ku puhun kameralle yksin, mut kai se on se ku tietää sen menevän hostperheille ja ne joko tykkää musta videon perusteella tai sitte ei. ennen tätä olin välillä haaveillu omasta youtube kanavasta, mut nyt en enää ookkaan samoilla linjoilla... kameralle puhuminen on yllättävän hankalaa, paljo hankalampaa ku poseeraaminen. aioin kuitenki tehä reilistä varmaan jotain trough my eyes tyyppisiä videoita, mut ilman minkäänlaisia vlogi-selityksiä, tai mistä sitä ikinä tietää.
 lähtöönkin on enää  alle kuukausi aikaa ja sitä ennen pitäis vielä selviytyä pääsykokeista ja ylppäreistä. ohgod. 


i really like these photos of my friend Anna
right now I'm struggling with my au pair application video. it feels so unnatural to talk to the camera. i've no idea how i get so nervous when i'm talking ALONE to a camera when i know i don't have to put that video nowhere if it ain't good enough. maybe it's  that I know that hostfamilies who see video they gonna like me or not based on that 2-minute video. 
before this i had though that i would start a youtube channel but after trying that, no way! okay i'm pretty sure that i'm gonna make trough my eyes-kinda videos when we go interrailing in june, but i'm not gonna talk to a camera. ohgod it is so soon and before interrailing are boards and my graduation party. ohgod.


x roosa

9 comments:

 1. Tosi hienot kuvat! Niin mahtava tunnelma näissä!
  Mihin oot muuten hakemassa au pairiks ja minkä järjestön kautta? Kiva olisi kuulla, koska taidetaan liikuskella aika samassa veneessä. :--)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos tosi paljon!:--) jenkkeihi mut tarkempaa suuntaa sieltä en vielä tiedä ja järjestönä mulla toimii allianssin nuorisovaihto. Kiva kuulla et säkin oot lähössä:) mihi päin ja milloin?

   Delete
 2. Suunta on sama, vaikka en siis itsekään tarkemmin osavaltiota tms tiedä. En siihen matching prosessiin vielä ole päässyt. Mä olen lähdössä EurAupairin kautta toivon mukaan syys-marraskuussa. Tällä hetkellä hakupaketti, jota säkin varmaan täyttelet (?), odottelee tasan yhtä hitsin verikokeen tulosta. :D Sitten vain perhettä etsiskelemän, jäiks! Millanen lastenhoitokokemus sulla muuten on taustalla?

  Kiva löytää joku, joka on samassa tilanteessa. En nimittäin tunne oikein ketään, joka olisi lähdössä tai koskaan aupairina ollutkaan. Vertaistuki tuntuu mukavalta asialta! :--)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ah ihanaaa että täs vaiheessa jo löyty joku joka on sinne menossa:) oon yrittäny netistä löytää au pairien blogeja mut kaikki löytyneet on sellasia jotka tulee tän vuoden aikana pois. On niistäkin kyl älyttömäst apua, ku järjestöjen sivuilla ei kuitenkaa ihan kaikkea kerrota :D
   onneks ollaan vielä melkee ihan samassa vaiheessa, ku multaki puuttuu enää hakupaketista video ja kopiot todistuksesta ja ajokortista ni mäki alotan koht mätsäilyn. :D

   Oon valmentanu joukkuevoimistelua 10-vuotiaille tytöille ja vahtinu serkkuja kesäsin (sitähän ei siihen hakemukseen virallisesti laskettu sukulaisuuden takia)
   Toivottavast satuttais samaan osavaltioon ni voitais tavata ja käyä kuvailees ja kaikkea:--). Mut jos ei ni ainaki voidaan jutella, koska ei ihan kaikki tuu ymmärtää sitä milt se tuntuu ku työpaikka ja koti on samassa talossa.

   Delete
 3. Nyt innostus nousi jälleen potenssiin 100! Ihan huikeeta päästä jakamaan juttuja. Ollaan niin samassa vaiheessakin ja kaikki! Voi kumpa vaan osuisi samoille huudeille! :--) Peukut pystyyn! Mut voihan sitä onneks aina reissailla jos nyt ei ihan toiselle puolelle maata päädytä.

  Millon sä olet kaavaillut lähteväsi?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niiiinpä!! :--)

   Heinä-syyskuussa ois tarkotus ja toivoisin lähteväni jo heinäkuun lopulla, mutta riippuu tietty löytyykö siihe mennessä sopiva hostperhe.

   Delete
 4. No pidetäänpä siis peukut pystyssä! :--) Olis mukava jutella sähköpostilla tai vaikka facebookissa näistä lähtötohinoista, kun nyt saadaan hommat rullaamaan. Nimittäin ois ihan älyttömän mukava kuulla myös sun etenemisestä!

  ReplyDelete

FEEL FREE TO ASK OR SAY ANYTHING

roosamaria.hannula@gmail.com

Canon eos 700D
samyang 8mm fish eye
canon 75-300mm
canon 50mm 1:1.8