THROWBACK WANHAT


so here is some pictures year ago from my wanhojen tanssit ( ball of the new seniors). it's like Finnish prom held in february, but it's not prom at all, haha. well it's a big  formal ball which includes after party and a cruise. i had so much fun in my own.
The dress was a real problem. I had it made in pattaya and we really didn't have same opinions about a dress with a sewer. anyway somehow i had it made the way i wanted and i sewed all those rhinestones myself, yeap that wasn't fun.

vanhojen tanssit ja kaikki siihen liittyvä on kyllä sellanen päivä mikä ehdottomast lukeutuu viime vuoden kohokohtiin. oman tanssin tekeminen, jatkot, risteily  kaikki oli ihan huippua. mekon etsiminen ja ite tekeminen ei taas ollu niitä kohokohtia. ebaysta -jälleen- löysin just sen mallisen mitä halusin ihan ok paljeteilla mitkä aattelin repiä irti ja laittaa ite uuet. mutta sen kaltasta ei saanut mistään tilattua suomeen ilman korkeeta hintaa. mulla ku oli se visio mekosta ni oli pakko teettää se thaimaassa joulukuun lopulla. sinne mä astelin johonki paikallisen suosittelemaan ompelimoon n. 10-sivusen lehtiön kanssa missä oli kaikki mahollinen informaatio mekosta. ompelijan kanssa kommunikointi oli yhtä tuskaa eriävien mielipiteiden takia, mut parin korjauksen jälkeen saatiin siitä sellane ku halusin ja hintaa mekolle tuli noin 150€. ja tosiaan ompelin ite koristeet tohon, mikä ei ollut mitää herkkua.

 ohjeena niille joiden omat wanhat on ens viikolla: nauttikaa! älkää hermostuko jos kampauksesta karkaa muutama hius tai mekkoon tulee tahra. wanhat on sellane once in a life time kokemus ellet oo menossa vaihtoon jenkkeihin missä noita tanssiaisia on melkeinpä joka toinen viikko. mut suomessa se on ja ottakaa siitä kaikki irti ja ottakaa myös ihan hitosti kuvia. me käytiin anninkaa ottamassa mun kuvat lornissa koululla tanssimisen ja ihan realtanssien välissä. lähes hypotermia ja kiire oli kuvien arvosia, nimittäin mun mielestä noista tuli tosi kivoja.

ja älkää pelätkö olkaimettoman mekon valumista, se ei valu vaikka tuntuu siltä, joten älkää nostelko sitä joka toinen sekunti kuten allekirjoittanut teki. ei nimittäin näytä kivalta.

just don't pull your strapless dress up even if it feels like it's dropping because it's not. and that doesn' look good.

all photos are taken by Anni

x roosa

4 comments:

  1. Apua oot ollu ihana! Kävitkö kampaajalla vai miten sait noin ihanan kampauksenki?:---)

    ReplyDelete
    Replies
    1. voi kiiitos:--)! en käyny kampaajalla vaan mun kaveri viivi teki sen:)

      Delete
  2. No nyt löyty kiva blogi! :)
    Maisematkin on kovin tuttuja.

    ReplyDelete
    Replies
    1. On jääny huomaamatta tää kommentti, hehe :D
      kauheen piristävää kuulla aina tämmösiä :--)

      Delete

FEEL FREE TO ASK OR SAY ANYTHING

roosamaria.hannula@gmail.com

Canon eos 700D
samyang 8mm fish eye
canon 75-300mm
canon 50mm 1:1.8