NEW JACKET

jacket carlings/ jeans h&m + diy/ scarf h&m/ shirt pull&bear


 oh finally i got new winter jacket. last one was, let me think umm three years old? so it was about a time to have a new one. i bought it from Carlings with a huge discount. normally it cost 120€ and now it was 15€, fine for me! 
i had a crush on that little quay, it was love at first glance. i noticed it when i was walking home one day and i wanted  to go take some pictures on it as soon as possible. sadly i didn't have time to took pictures of niko except that last one. we had to hurry cause he slipped through the ice. don't worry, it wasn't deep there and just he's other leg got wet.
anyone else excited about the next summer? well i am. we made some summer plans on weekend and lets just say my June is going to be awesome. in addition i have my au pair stuff on a good track and a  interview is on this friday, eek.


vihdoin ja viimein ostin uuen talvitakin. olin kaipaillu uutta jo pitkään, mutta ilman sopivan näköstä että hintasta oli vaan tyydyttävä vanhaan. ja vanhahan oli 3 vuotta sitten ostettu? no vihdoin on uusi millä voidaan sitte porskuttaa seuraavat kolme vuotta. Ostin ton tosiaan Carlingsista missä oli meneillään ihan kreisit alennukset, toikin takki oli normaalisti 120€ ja nyt 15€. 
mä ihan ihastuin tohon laituriin, se oli rakkautta ensisilmäyksellä. huomasin sen yks päivä ku olin kävelemässä kotiin. pitihän sinne sitte päästä kuvaamaan mahollisimman pian. en kuitenkaa kerenny ottaa nikosta muita ku tän viimisen kuvan, koska se tipahti jäihin. ei hätää, siinä oli ihan matalaa ja toinen jalka vaan kastu.

kuka muu on innoissaan tulevasta kesästä, käsi pystyyn. (miks koneelta ei löydy samaa emoji-valikoimaa ku puhelimesta?) tehtiin viikonloppuna vähän tarkempia suunnitelmia kesän suhteen ja näillä näkymin mun kesäkuusta on tulossa ihan huippu! au pair hommatkin on melko hyvällä alulla ja haastatteluki on jo perjantaina, jäiks.

x roosa

No comments:

Post a Comment

FEEL FREE TO ASK OR SAY ANYTHING

roosamaria.hannula@gmail.com

Canon eos 700D
samyang 8mm fish eye
canon 75-300mm
canon 50mm 1:1.8